nieuwsontdekkingssessie

Ontdekkingssessie

Casper Hoefsloot - ontdekkingssessie

Beste Lezer,

Je bent van harte welkom voor een gratis ontdekkingssessie.

Tijdens de ontdekkingssessie voelen we of we een click hebben en laat ik je kennismaken met mijn manier van werken. Is de click er en heb je een goed gevoel bij de methode, dan kijken we weer verder.

Hartelijke groet,

Casper Hoefsloot

Een gedachte over “Ontdekkingssessie

  1. Casper is iemand die echt kan luisteren. Hij is geïnteresseerd in zijn medemens en trekt echt tijd voor je uit. Hij heeft een vrolijke inslag en daardoor blijft het licht ook als er zware materie besproken wordt. Het belangrijkste is zijn aandachtig luisteren. Na een gesprek met hem voel ik me telkens weer prettig. Door slechts een paar gesprekken met hem heeft mijn leven ingrijpende positieve veranderingen ondergaan. Ik wil niet weten waar ik nu geweest zou zijn als ik niet het gesprek twee jaar geleden was aangegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *