Gratis ontdekkingssessie

Je hebt je gerealiseerd dat het verdriet en gemis er gewoon ís, maar dat de invloed daarvan op je huidige leven wat minder mag worden. Als je deze pagina hebt aangeklikt, voel je de behoefte om je leven weer op te laten bloeien. Daaraan toegeven is een grote stap, goed gedaan!

Je hebt je gerealiseerd dat je verder wilt en dat je graag weer van het leven wilt kunnen genieten. Zo kan je er ook weer helemaal zijn voor je kinderen. Daarvoor is het belangrijk dat jij je goed voelt en ook weer de goede en leuke kanten van het leven ziet.

Hoe fijn zou het zijn als je aan het eind van de dag niet hoeft te denken “gelukkig, weer een dag voorbij”, of “ik hoop dat ik kan slapen” en ”ik zie op tegen de dag van morgen”? Stel je eens voor, hoe heerlijk zou het zijn als je ‘s avonds weer voldoening voelt, trots op jezelf bent en plezier hebt gehad. Dat je kan denken “Ik ben blij dat ik leef, ook al is het zonder jou. Ik weet dat je me dat gunt en dat ik me niet schuldig hoef te voelen of me hoef te verantwoorden”. En … “Ik weet weer welke kant ik op wil en ga ook gewoon die kant op, dat voelt goed en het is oké!”

Maak een afspraak met mij voor een gratis ontdekkingssessie in mijn praktijk of via skype. Dat kan telefonisch (06 14 53 87 03) of via email (casper.hoefsloot@hetnet.nl). Ik stuur je dan een vragenformulier dat je vooraf invult, zodat we er een effectief gesprek van kunnen maken, waardoor jij direct al een flinke stap maakt om je leven weer tot bloei te brengen.

Ben ik even niet bereikbaar, dan bel ik je zeker de volgende werkdag terug. Ik wil je graag ontmoeten en ben benieuwd naar jouw hulpvraag.

Ja ik wil een gratis ontdekkingssessie!